Padispan:
Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se fac spuma, se adauga praful de copt stins cu putina lamaie dupa care se toarna peste albusurile batute spuma si la sfarsit se pune faina. Se coace la foc potrivit intr-o tava dreptunghiulara.
Crema:
Galbenusurile, zaharul faina si laptele se fierb bine impreuna. Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu margarina. Crema se imparte in doua, in care se pun 3 linguri de cacao.
Se taie blatul in doua, se pune crema cu cacao, se acopera cu cealalta felie de blat, dupa care se adauga crema alba. Peste crema alba se cerne cu sita restul de cacao.
Este o prajitura delicioasa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii