Prajitura Cosmina

Postat pe: 16-12-2009
(0)

Ingrediente

Blat:
10 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
praf de copt
Crema:
5 galbenusuri
1 cana zahar
1/2 cana faina
1 litru lapte
3-4 pachete zahar vanilat
1/3 pachet rama
3-5 linguri cacao

Mod de preparare

Padispan:
Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se fac spuma, se adauga praful de copt stins cu putina lamaie dupa care se toarna peste albusurile batute spuma si la sfarsit se pune faina. Se coace la foc potrivit intr-o tava dreptunghiulara.

Crema:
Galbenusurile, zaharul faina si laptele se fierb bine impreuna. Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu margarina. Crema se imparte in doua, in care se pun 3 linguri de cacao.

Se taie blatul in doua, se pune crema cu cacao, se acopera cu cealalta felie de blat, dupa care se adauga crema alba. Peste crema alba se cerne cu sita restul de cacao.

Este o prajitura delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Cosmina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Cosmina