Padispan:
Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se fac spuma, se adauga praful de copt stins cu putina lamaie dupa care se toarna peste albusurile batute spuma si la sfarsit se pune faina. Se coace la foc potrivit intr-o tava dreptunghiulara.
Crema:
Galbenusurile, zaharul faina si laptele se fierb bine impreuna. Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu margarina. Crema se imparte in doua, in care se pun 3 linguri de cacao.
Se taie blatul in doua, se pune crema cu cacao, se acopera cu cealalta felie de blat, dupa care se adauga crema alba. Peste crema alba se cerne cu sita restul de cacao.
Este o prajitura delicioasa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii