Prajitura Alb, Rosu si Maro (de Post)

Postat pe: 10-12-2011
(3)

Ingrediente

foi-250 ml ulei
250 ml bors
250 gr zahar
un praf de copt
un praf sare
faina cat cuprinde gem de prune sau alt tip
nuca macinata
200gr ciocolata amaruie de post

Mod de preparare

Se face un aluat si se coc trei foi pe dosul tavii. Umplutura eu am folosit gem de prune in care am adaugat nuca macinata, iar deasupra am pus ciocolata amaruie, de post, topita la microunde sau aburi in care am adaugat un pic de ulei ca sa nu fie tare cand taiem prajitura (am avut circa 200 gr ciocolata cu o 3-4 linguri ulei)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura Alb, Rosu si Maro (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

monicutza31
•  18.10.2013 19:02:13

Va multumesc. O s-o fac cu siguranta in postul Craciunului.

yaya6
•  18.10.2013 15:43:26

eu am copt intr-o tavita 20/28 cm,poti sa te adaptezi la tava pe care o ai ,au praf de copt in compozitie deci cresc putin la copt ,chiar daca iti ies mai subtiri sau mai groase putin nu conteaza ,spor la lucru

monicutza31
•  14.10.2013 10:40:22

Foarte bine arata aceasta prajitura. Felicitari. O singura intrebare: dimensiunea tavii pe care se coc foile? Va multumesc.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura Alb, Rosu si Maro (de Post)