Se mixeaza cele 4 galbenuse cu 18 linguri zahar si vaniliile. Se adauga praful de copt, cele 18 linguri ulei, 18 linguri lapte, coaja de lamiie rasa iar la sfarsit 18 linguri faina, mixati bine. Compozitia finala trebuie sa fie destul de viscoasa.
Separat cele patru albuse se bat bine si se adauga la compozitie, incorporand incet cu o lingura de lemn. Compozitia se pune intr-o tava (circa 34/24 ) captusita cu hirtie de copt si deasupra se aseaza fructele taiate. Se mai presara o lingura de zahar tos si praf de scortisoara deasupra merelor. Puteti face si ca in reteta originala, pastrati putina compozitie, puneti fructa taiata iar deasupra compozitia tinuta deoparte.
Se da la cuptor potrivit pana se rumeneste si creste, se face proba cu scobitoarea.
Cand este rece, presaram cu zahar (de preferat tos... cel pudra se topeste), apoi se taie bucati.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Cine poate refuza un medalion de salau proaspat ? Sunt incantata cand am la dispozitie ingrediente proaspete de...
Salau cu zucchiniAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii