Intr-o cratita puneti fulgii de ovaz si laptele. Lasati deoparte 10 minute. Puteti prepara restul de ingrediente sa le aveti la indemana. Aduceti apoi cratita cu fulgii si laptele pe flacara medie la o fierbere lenta amestecand continuu.
Reduceti flacara pe minim, setati cronometrul pentru 4 minute si continuati sa amestecati. Cand timpul a expirat adaugati fructele inghetate zdrobite cu menta (eu am pastrat o lingurita pentru decorare). Portionati dupa care aranjati feliile de banane deasupra si turnati sirop de artar dupa plac.
Aceasta este preferata mea reteta de porridge. Imi place sa servesc in special la micul dejun doarece face o gustare copioasa dar in acelasi timp satioasa si maiales sanatoasa. Combinatia de fructele acrisoare cu dulceata bananelor si a siropului de artar pentru mine da un rezultat perfect gustului meu.
Topping-ul il puteti diversifica dupa plac (puteti adauga stafide, mac, diferite alune, seminte, nucsoara, scortioasa, ...).
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii