Porridge cu Fructe si Sirop de Artar

Postat pe: 22-02-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
120 g fulgi de ovaz (marime medie)
600 ml lapte integral
un praf de sare de mare sau roz fina
100 g fructele acrisoare inghetate zdrobite marunt intr-un blender (au am avut capsune si zmeura)
3 frunze de menta proaspata (pulsati acestea cu fructele inghetate)
1 banana taiata felii
sirop de artar grad a (puteti pune si miere daca va place)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Intr-o cratita puneti fulgii de ovaz si laptele. Lasati deoparte 10 minute. Puteti prepara restul de ingrediente sa le aveti la indemana. Aduceti apoi cratita cu fulgii si laptele pe flacara medie la o fierbere lenta amestecand continuu.

Reduceti flacara pe minim, setati cronometrul pentru 4 minute si continuati sa amestecati. Cand timpul a expirat adaugati fructele inghetate zdrobite cu menta (eu am pastrat o lingurita pentru decorare). Portionati dupa care aranjati feliile de banane deasupra si turnati sirop de artar dupa plac.
Aceasta este preferata mea reteta de porridge. Imi place sa servesc in special la micul dejun doarece face o gustare copioasa dar in acelasi timp satioasa si maiales sanatoasa. Combinatia de fructele acrisoare cu dulceata bananelor si a siropului de artar pentru mine da un rezultat perfect gustului meu.

Topping-ul il puteti diversifica dupa plac (puteti adauga stafide, mac, diferite alune, seminte, nucsoara, scortioasa, ...).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Porridge cu Fructe si Sirop de Artar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Porridge cu Fructe si Sirop de Artar