Se taie aluatul in patratele de dimensiuni de 8/8cm si se adauga fructele de padure care ulterior au fost spalate in apa si puse la foc mic cu o cana de apa si o cana de zahar, se pune peste aluat cu lingurita conpozitia obtinuta si se impachetaeza in doua si pe margina se fac forme cu furculita.
Se pune la incins uleiul, iar cand este incins se pun la prajit placintutele, se lasa aproximativ 5 minute la prajit intorcandu-se pe ambele parti.
Se scot si se pun pe hartie pt a scurge uleiul si se pudreaza cu zahar praf.
Pofta buna!!!!
Atentie! daca uleiul nu este suficient de incins placintelele nu se vor coace uniform pe ambele parti.
Delicioase si nu mai merita sa cumperi de la Mc Donalds
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii