INTR UN VAS AMESTECATI:
o cana zahar, o cana faina, o cana gris.
Merele curatate de coaja si trecute prin razatoare se calesc cu putin zahar si se adauga un praf de scortisoara si un praf de vanilie.
Ungi din abundenta o tava cu margarina si pui in tava jumatate din cantitatea de zahar, faina si gris. DA, asa amestecate si uscate!
Pui si merele calite si apoi acoperi cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar, faina si gris. Peste ultimul strat mai pui margarina si dai tava la cuptor.
Cand e coapta va avea o crusta, crocanta si rumena.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii