INTR UN VAS AMESTECATI:
o cana zahar, o cana faina, o cana gris.
Merele curatate de coaja si trecute prin razatoare se calesc cu putin zahar si se adauga un praf de scortisoara si un praf de vanilie.
Ungi din abundenta o tava cu margarina si pui in tava jumatate din cantitatea de zahar, faina si gris. DA, asa amestecate si uscate!
Pui si merele calite si apoi acoperi cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar, faina si gris. Peste ultimul strat mai pui margarina si dai tava la cuptor.
Cand e coapta va avea o crusta, crocanta si rumena.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii