Se framanta aluatul, ca un aluat de placinta. Se lasa putin la odihnit, apoi se imparte in doua parti.
Intr-o tava, se pune foaie de copt si prima foaie de aluat, apoi umplutura, apoi a doua foaie de aluat si la sfarsit se unge cu ou si ulei.
Se pune la copt, in cuptorul preincalzit, timp de 40 minute, pana se rumeneste frumos.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorDaca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii