Se framanta aluatul, ca un aluat de placinta. Se lasa putin la odihnit, apoi se imparte in doua parti.
Intr-o tava, se pune foaie de copt si prima foaie de aluat, apoi umplutura, apoi a doua foaie de aluat si la sfarsit se unge cu ou si ulei.
Se pune la copt, in cuptorul preincalzit, timp de 40 minute, pana se rumeneste frumos.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii