Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar;
Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa;
Amestecati bine;
Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti;
Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte;
Amestecati malaiul cu grisul;
Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris;
Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti;
Blendati capsunile intr-un blender;
Amestecati-le cu lingurita de amidon si coaja de lamaie si puneti-le pe foc pana se incheaga putin;
Umeziti lama cutitului si taiati cubulete de camembert si mozzarella;
Pe blatul de pizza presarati cca 70 g de zahar pudra si lingura de scortisoara;
Peste acestea adaugati sosul de capsuni;
Apoi dispuneti egal pe toata suprafata pizzei cubuletele de camembert si mozzarella;
Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius si introduceti pizza inauntru;
Tocati caisele cuburi marunt;
Tocati cubulete de ciocolata alba;
Scoateti pizza din cuptor si puneti pe deasupra ciocolata alba si lasati-o sa se topeasca pe restul ingredientelor;
Adaugati apoi afine si caise;
Lasati-o sa se raceasca pe tocator;
Amestecati mascarpone cu 130 g de zahar pudra, apa de trandafiri si coaja de portocala si omogenizati-o bine;
Puneti compozitia intr-un poche si cand pizza s-a racit formati cuiburi din aceasta crema pe toata suprafata sa;
Pofta buna !
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii