1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra. . . dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coc la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.
Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase, usoare si putin crocante deasupra.
Ies cam 40 de buc.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii