Piscoturi de Sampanie

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

oua 6 buc
zahar 60 g
faina 120g
zahar pudra

Mod de preparare

1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra. . . dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coc la foc potrivit

Se prezinta unite doua cate doua.


Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase, usoare si putin crocante deasupra.

Ies cam 40 de buc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piscoturi de Sampanie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

looqpool
•  19.11.2010 19:07:40

° Ce bun e....

_cristina_
•  20.11.2009 11:00:22

Buna!
Ce este duiul? Ca sa stiu si eu cu ce dau forma bastonaselor :)

Merci

LORY
•  08.11.2009 20:58:14

Fac o mentiune :din cantitatile de mai sus obtinem cam 40 de buc si nu 20 cum am scris eu

LORY
•  08.11.2009 20:04:15

Lucia ma bucur ca le-ai facut si au fost pe placul tau
Pupice
Lory

lucia_bp
•  04.11.2009 15:23:39

In sfarsit o reteta dupa care mi-au iesit piscoturile minunat !
Multumesc Lory pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piscoturi de Sampanie