Piscoturi de Sampanie

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

oua 6 buc
zahar 60 g
faina 120g
zahar pudra

Mod de preparare

1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra. . . dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coc la foc potrivit

Se prezinta unite doua cate doua.


Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase, usoare si putin crocante deasupra.

Ies cam 40 de buc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piscoturi de Sampanie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

looqpool
•  19.11.2010 19:07:40

° Ce bun e....

_cristina_
•  20.11.2009 11:00:22

Buna!
Ce este duiul? Ca sa stiu si eu cu ce dau forma bastonaselor :)

Merci

LORY
•  08.11.2009 20:58:14

Fac o mentiune :din cantitatile de mai sus obtinem cam 40 de buc si nu 20 cum am scris eu

LORY
•  08.11.2009 20:04:15

Lucia ma bucur ca le-ai facut si au fost pe placul tau
Pupice
Lory

lucia_bp
•  04.11.2009 15:23:39

In sfarsit o reteta dupa care mi-au iesit piscoturile minunat !
Multumesc Lory pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piscoturi de Sampanie