Alegem persicile mai coapte dar nu prea mult, le spalam si curatam de pielita ... eu nu am facut ... apoi le taiem in doua si le scoatem samburele. Cu o lingurita, scobim putin unde a fost samburele iar apoi le stropim cu rom.
Intre timp amestecam nucile pisate mai mare cu miere si un varf de scortisoara, asa incat devine o pasta groasa. Umplem piersicile, deasupra le ornam cu frisca si presaram putina scortisoara, nuci, ciocolata rasa a¦cu ce dorim.
In reteta originala in loc de sambure se face o bila din pasta de nuca, se lipesc cele doua jumatati iar apoi se orneaza doar cu frisca.
In schimb, eu am preferat sa le fac in acest fel.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii