Piersici Umplute Cu Nuca

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

7 piersici
150 gr nuci
150 gr miere
frisca
scortisoara

Mod de preparare

Alegem persicile mai coapte dar nu prea mult, le spalam si curatam de pielita ... eu nu am facut ... apoi le taiem in doua si le scoatem samburele. Cu o lingurita, scobim putin unde a fost samburele iar apoi le stropim cu rom.

Intre timp amestecam nucile pisate mai mare cu miere si un varf de scortisoara, asa incat devine o pasta groasa. Umplem piersicile, deasupra le ornam cu frisca si presaram putina scortisoara, nuci, ciocolata rasa acu ce dorim.


In reteta originala in loc de sambure se face o bila din pasta de nuca, se lipesc cele doua jumatati iar apoi se orneaza doar cu frisca.

In schimb, eu am preferat sa le fac in acest fel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piersici Umplute Cu Nuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta64
•  15.03.2010 00:33:30

noua ne-au placut mult !

strumph
•  25.02.2010 00:02:07

cred ca sunt foarte bune!

stefy
•  20.02.2009 22:55:48

e delicios si foarte racoritor vara

burdulea56
•  04.11.2008 23:52:25

woaw nicoleta, tare fain, imi ploua in gura! te pup, de la maria elena

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piersici Umplute Cu Nuca