Cum preparam? Nimic mai simplu!
Taiem un pic capetele de jos de la pere sa le putem aseza in picioare pe farfurie.
Razuim ciocolata alba si neagra pe razatoarea fina, la fiecare adaugam cate 25 ml lapte. Punem cei 100 gr ciocolata neagra razuita cu 25 ml lapte la foc sa se topeasca apoi tavalim 2 pere prin ea. Punem pe farfurie si dam perele trase in glazura neagra la rece sa se intareasca. La fel procedam si cu celelalte 2 pere pe care le tavalim in ciocolata alba topita.
Preparam un sos dulce simplu din miere si fructe confiate. Cum? Usor ... Punem 3 linguri de miere la topit apoi adaugam fructele confiate taiate cuburi si lasam pe foc cateva secunde. Sosul de miere si fructe asezam pe farfurie si peste punem perele trase in ciocolata (cand glazura de ciocolata e intarita).
Pofta Buna !!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii