Pere Trase in Ciocolata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Un dulce usor de preparat in zilele toride de vara
Sa vedem de ce ingrediente avem nevoie:
4 bucati pere nu prea coapte cu codite
3 linguri miere de albine
100 gr ciocolata menaj neagra
100 gr cicolata menaj alba
50 ml lapte
50 gr fructe confiate

Mod de preparare

Cum preparam? Nimic mai simplu!
Taiem un pic capetele de jos de la pere sa le putem aseza in picioare pe farfurie.

Razuim ciocolata alba si neagra pe razatoarea fina, la fiecare adaugam cate 25 ml lapte. Punem cei 100 gr ciocolata neagra razuita cu 25 ml lapte la foc sa se topeasca apoi tavalim 2 pere prin ea. Punem pe farfurie si dam perele trase in glazura neagra la rece sa se intareasca. La fel procedam si cu celelalte 2 pere pe care le tavalim in ciocolata alba topita.

Preparam un sos dulce simplu din miere si fructe confiate. Cum? Usor ... Punem 3 linguri de miere la topit apoi adaugam fructele confiate taiate cuburi si lasam pe foc cateva secunde. Sosul de miere si fructe asezam pe farfurie si peste punem perele trase in ciocolata (cand glazura de ciocolata e intarita).

Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pere Trase in Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pere Trase in Ciocolata