Se pune la fiert vinul impreuna cu zahar, scortisoare, cuisoare, menta. Pana scade la jumatate din cantitate. Strecuram siropul si punem inapoi la fiert la foc mic, intre timp curatam perele de coaja si le taiem in jumatate, punem la fiert in sirop pana scade iar la jumatate, intre timp le mai intoarcem perele sa prinda culoare la fel pe ambele parti.
Se pun jumatatiile de pere pe farfurii mici crestate ca un evantai dupa care se toarna sirop si se orneaza cu o frunza de menta.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii