Pere Evantai

Postat pe: 11-06-2011
(0)

Ingrediente

1 sticla de vin rosu dulce
500g zahar
2 batoane scortisoara
5-6 cuisoare
menta proaspata aprox 10 fire
3 pere

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se pune la fiert vinul impreuna cu zahar, scortisoare, cuisoare, menta. Pana scade la jumatate din cantitate. Strecuram siropul si punem inapoi la fiert la foc mic, intre timp curatam perele de coaja si le taiem in jumatate, punem la fiert in sirop pana scade iar la jumatate, intre timp le mai intoarcem perele sa prinda culoare la fel pe ambele parti.
Se pun jumatatiile de pere pe farfurii mici crestate ca un evantai dupa care se toarna sirop si se orneaza cu o frunza de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pere Evantai" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
vin

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pere Evantai