Pepenii ii tinem la rece timp de cateva ore.
Spalam orezul si il punem la fiert in apa clocotinda in care am pus 1 lingurita sare. Il fierbem de jumate. Laptele il punem la fiert si cand da in clocot adaugam orezul. Lasam sa fiarba pana se ingroase si cand este aproape gata adaugam zahar dupa gustul fiecaruia si pliculetele de zahar vanilat. Lasam sa mai dea cateva clocote si tragem orezul deoparte lasandu-l sa raceasca.
Pentru fiecare persoana ce va servi din acest dulce vom taia cate o felie mai groasa de pepene pe care il vom scobi in asa fel incat pe laterale sa ramana totusi un pic de miez. Miezul scobit il vom taia cubulete si la acesta vom adauga orezul fiert in lapte si racit.
Amestecam usor si cu aceasta compozitie vom umple feliile scobite de pepene. Feliile de pepene umplut le punem la rece inainte de a fi servite. Deasupra putem pune un toping de ciocolata sau vanilie.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara...sau cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata :)...pot spune chiar, ca sunt...perfecte :)...daca iubiti ciocolata...
Chocolate moelleuxUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii