Pepenii ii tinem la rece timp de cateva ore.
Spalam orezul si il punem la fiert in apa clocotinda in care am pus 1 lingurita sare. Il fierbem de jumate. Laptele il punem la fiert si cand da in clocot adaugam orezul. Lasam sa fiarba pana se ingroase si cand este aproape gata adaugam zahar dupa gustul fiecaruia si pliculetele de zahar vanilat. Lasam sa mai dea cateva clocote si tragem orezul deoparte lasandu-l sa raceasca.
Pentru fiecare persoana ce va servi din acest dulce vom taia cate o felie mai groasa de pepene pe care il vom scobi in asa fel incat pe laterale sa ramana totusi un pic de miez. Miezul scobit il vom taia cubulete si la acesta vom adauga orezul fiert in lapte si racit.
Amestecam usor si cu aceasta compozitie vom umple feliile scobite de pepene. Feliile de pepene umplut le punem la rece inainte de a fi servite. Deasupra putem pune un toping de ciocolata sau vanilie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii