Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare.
Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat.
Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati.
In cazul in care folositi colorant alimentar, impartiti compozitia in doua si adaugati colorantul la una din ele.
Turnati jumatatea de compozitie colorata intr-o tava tapetata cu celofan sau hartie de copt care sa depasesca marginile, netezind si presand cu dosul unei linguri.
Puneti cealalta jumatate, presati si nivelati.
Dati la rece pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine de seara pana dimineata, timp in care nuca de cocos va absorbi umiditatea laptelui, iar crema de lapte si zahar se va intari.
Serviti taiate patratele.
Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii inchise ermetic.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii