Frecati galbenusurile cu zaharul bine, pana cand devin ca o crema spumoasa, apoi adaugati 2 linguri de vin Marsala. Bateti bine frisca, adaugati galbenusurile peste ea, amestecati incet cu o lingura de jos in sus, asa incat sa nu se taie frisca. Apoi adaugati bezelele maruntite (in bucati mai mari sau mai mici, cum va place) si amestecati. Dupa mine, puteti pune chiar si 400 g de bezele. Ale mele au fost chiar colorate, erau roz si galbene.
Puneti compozitia in congelator pentru 6-8 ore.
Se poate servi cu ciocolata topita, zmeura proaspata.
Eu am servit cu sos de caramel. . . asa cum se poate servi cu orice gust de toping (sos) sau fruct proaspat preferat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii