Frecati galbenusurile cu zaharul bine, pana cand devin ca o crema spumoasa, apoi adaugati 2 linguri de vin Marsala. Bateti bine frisca, adaugati galbenusurile peste ea, amestecati incet cu o lingura de jos in sus, asa incat sa nu se taie frisca. Apoi adaugati bezelele maruntite (in bucati mai mari sau mai mici, cum va place) si amestecati. Dupa mine, puteti pune chiar si 400 g de bezele. Ale mele au fost chiar colorate, erau roz si galbene.
Puneti compozitia in congelator pentru 6-8 ore.
Se poate servi cu ciocolata topita, zmeura proaspata.
Eu am servit cu sos de caramel. . . asa cum se poate servi cu orice gust de toping (sos) sau fruct proaspat preferat.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii