Ingrediente
● Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut |
● 1 litru lapte batut |
● o cana de gris |
● coaja de la o lamaie |
● dulceata |
● pesmet prajit si amestecat cu zahar |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut
Se prajeste pesmetul si se amesteca cu zahar (cat dorim sa fie de dulce)
Se pune pe foc laptele batut impreuna cu grisul si coaja de lamaie pana se ingroasa compozitia.
Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmetul pregatit dinainte se pune la mijloc o lingurita de dulceata si se formeaza papanasul (rotund)
Papanasii se servesc calzi (cine doreste poate pune smantana pe ei)
Sunt gustosi, ieftini si se fac rapid
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.12.2009 12:15:43
nu am inteles cum se servesc acestia sau daca este toata reteta
se mai prajesc sau fierb?