Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut
Se prajeste pesmetul si se amesteca cu zahar (cat dorim sa fie de dulce)
Se pune pe foc laptele batut impreuna cu grisul si coaja de lamaie pana se ingroasa compozitia.
Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmetul pregatit dinainte se pune la mijloc o lingurita de dulceata si se formeaza papanasul (rotund)
Papanasii se servesc calzi (cine doreste poate pune smantana pe ei)
Sunt gustosi, ieftini si se fac rapid
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii