Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut
1 litru lapte batut
o cana de gris
coaja de la o lamaie
dulceata
pesmet prajit si amestecat cu zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min

Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Se prajeste pesmetul si se amesteca cu zahar (cat dorim sa fie de dulce)

Se pune pe foc laptele batut impreuna cu grisul si coaja de lamaie pana se ingroasa compozitia.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmetul pregatit dinainte se pune la mijloc o lingurita de dulceata si se formeaza papanasul (rotund)
Papanasii se servesc calzi (cine doreste poate pune smantana pe ei)

Sunt gustosi, ieftini si se fac rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dynic
•  13.12.2009 12:15:43

nu am inteles cum se servesc acestia sau daca este toata reteta
se mai prajesc sau fierb?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut