Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut
  • 1 litru lapte batut
  • o cana de gris
  • coaja de la o lamaie
  • dulceata
  • pesmet prajit si amestecat cu zahar

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Se prajeste pesmetul si se amesteca cu zahar (cat dorim sa fie de dulce)

Se pune pe foc laptele batut impreuna cu grisul si coaja de lamaie pana se ingroasa compozitia.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmetul pregatit dinainte se pune la mijloc o lingurita de dulceata si se formeaza papanasul (rotund)
Papanasii se servesc calzi (cine doreste poate pune smantana pe ei)

Sunt gustosi, ieftini si se fac rapid

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
3
Sosuri

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
Supa de curcan cu galuste
4
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Rulada din fleica de porc
Bucataras.RO

Rulada din fleica de porc

Reteta romaneasca.

Rulada din fleica de porc
Prajitura Tosca
Culinar.RO

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Chec cu afine si merisoare
Gustos.RO

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare