Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut
  • 1 litru lapte batut
  • o cana de gris
  • coaja de la o lamaie
  • dulceata
  • pesmet prajit si amestecat cu zahar

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu lapte bătut

Se prajeste pesmetul si se amesteca cu zahar (cat dorim sa fie de dulce)

Se pune pe foc laptele batut impreuna cu grisul si coaja de lamaie pana se ingroasa compozitia.

Se ia cu lingura din compozitie si se pune in pesmetul pregatit dinainte se pune la mijloc o lingurita de dulceata si se formeaza papanasul (rotund)
Papanasii se servesc calzi (cine doreste poate pune smantana pe ei)

Sunt gustosi, ieftini si se fac rapid

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate