Reţetă de preparare a papanaşilor
Intr-un castron se pune branza impreuna cu ouale, se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se toarna treptat faina amestecand continuu, se adauga praful de bicarbonat stins cu zeama de lamaie, sarea, zaharul si esenta de lamaie. Se amesteca pana ce devine un aluat nelipicios, apoi se fac bilute ce se gauresc la mijloc si se pun pe o planseta unsa cu ulei.
Tot din acel aluat faceti niste bilute pe care le veti folosi pe post de "caciulite". Intr-o cratita puneti aproximativ jumatate de litru de ulei la incins. Cand s-a incins puneti pe rand papanasii la prajit, cand sunt gata bagati-i intr-o baie de finetti inmuiat cu putin lapte si esenta de rom, apoi puneti in fiecare gaura o lingurita de gem. Peste gem puneti o lingurita de smantana, apoi atasati caciulita si ea data in crema de finetti.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii