Se pune laptele sa fiarba, iar atunci cand a dat in fiert se adauga orezul care in prealabil a fost ales si spalat foarte bine. Se fierbe la foc mic intr-un ceaunel pana ce orezul a absorbit tot laptele. Adaugam zaharul, sarea si mai lasam cateva minute pana ce se leaga bine. Aromatizam cu lamaie si scortisoara.
Intre timp preparam si sosul astfel: zaharul se topeste pana ce capata o culoare aramie, adaugam untul si semintele de susan si-l tinem pe foc pana ce se omogenizeaza. Peste caramelul obtinut adaugam piersicile taiate felii mai grosute si se fierb pana ce incep sa se inmoaie (nu sa se farame).
Orezul se serveste alaturi de sosul caramel cu piersici.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu