Orez cu Miere si Migdale

Complexitate
redusa
Orez cu Miere si Migdale

Ingrediente

  • -125g orez
  • -2 linguri de miere
  • -10 sau 15 migdale
  • -sare
  • -apa pt fiert

Mod de preparare

Orezul, se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Eu la 125g orez, am pus, 1l de apa.

Dupa ce orezul a fost fiert, se strecoara.

O tigaie se pune pe foc si cand e incalzita, se pune orezul, iar dupa 1 minut, se pune mierea dizolvata in putina apa si se lasa 1-2 minute la prajit, impreuna, dupa care se adauga migdalele si se stinge focul.

Eu l-am lasat putin la racit in tigaie, dupa care l-am pus intr-un bol si am mai aruncat migdale deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa