Orezul, se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Eu la 125g orez, am pus, 1l de apa.
Dupa ce orezul a fost fiert, se strecoara.
O tigaie se pune pe foc si cand e incalzita, se pune orezul, iar dupa 1 minut, se pune mierea dizolvata in putina apa si se lasa 1-2 minute la prajit, impreuna, dupa care se adauga migdalele si se stinge focul.
Eu l-am lasat putin la racit in tigaie, dupa care l-am pus intr-un bol si am mai aruncat migdale deasupra.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii