Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se adauga zaharul, care se pune putin cate putin cu o lingurita. Se adauga zaharul vanilat, se aseaza cazanelul intr-un vas cu apa si se da vasul la foc, amestecandu-se compozitia cu un tel. Cand a inceput sa fiarba, se pune mierea, picatura cu picatura si se continua amestecatul timp de cateva minute. Se adauga nucile taiate cu cutitul. La sfarsit se pun stafidele. Se pune pe un fund o foaie de tort, se toarna peste foaie nugatul, se intinde cu un spaclu, se acopera cu alta foaie de tort, se asaza deasupra un fund, peste care se pune o greutate.
Se da nugatul la rece pana a doua zi si apoi se taie in bucati.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii