Mixam untul moale cu zaharul pudra, cca. 2 min, dupa care adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare. Adaugam treptat faina, amestecata cu praful de copt, coaja de portocala.
La final, framantam aluatul pe masa infainata, pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.
Formam bilute pe care le vom coace in forma unsa cu ulei si incalzita bine cca 2-3 min, pana ce se rumenesc.
Se repeta, pana ce se coc toate cojile de nuca.
Cojile racite se curata cu ajutorul unui cutit de jur imprejur, pe margini.
Crema
Intr-un bol, adaugam biscuitit si resturile de la coji macinate, cacao, zaharul si amestecam, adaugam nutella, esenta si laptele caldut si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Umplem nucile cu crema si lipim cate 2, daca dorim, le putem trece prin zahar pudra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii