Negrute (de Post)

Complexitate
redusa
Negrute (de Post)

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 1 1/2 cana zahar
  • 3 lingurite ness
  • 2 lingurite rase bicarbonat sodiu
  • 5 linguri cacao
  • un praf sare
  • esenta vanilie si rom
  • 2 lingurite otet
  • 1/2 cana ulei de masline (cred ca merge si normal)
  • 2 cani apa

Mod de preparare

Intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate, in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat, am tapetat o tava cu hartie de copt si la cuptor cu ea, cuptortul l-am preincalzit, am facut proba cu scobitorarea, de obicei mereu las cuptorul la moderat. Se taie cubulete si se pudreaza cu zahar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate