Negresa Vegana cu Fructe de Padure

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Negresa Vegana cu Fructe de Padure

Ingrediente

  • - 4-5 banane bine coapte;
  • - 2 linguri de unt de arahide natural;
  • - 2 linguri de miere;
  • - ½ pahar mix de fructe de pădure (am folosit congelate)
  • - 50 g cacao;

Mod de preparare

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure;
- Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine;
- Apoi adăugați cacao și mixați din nou;
- Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută;
- Apoi scufundați fructele de pădure în compoziție;
- Coaceți prăjitura la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Desert prajitura cu visine si ciocolata
Bucataras.RO

Desert prajitura cu visine si ciocolata

Această prăjitură mi s-a părut de vis. A ieșit foarte pufoasă, cremoasă și delicioasă. Crema de vișine a ieșit...

Desert prajitura cu visine si ciocolata
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin