Punem intr-un vas zaharul, cacaua, untul si margarina, le omogenizam si le punem pe foc.
Obtinem un sirop mai gros din care oprim o cana, pentru glazurarea prajiturii la final.
Restul compozitiei o lasam la racit. Cand devine calduta adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt stins in cateva picaturi de otet sau lamaie, coaja de portocala, zaharul vanilat, albusurile batute spuma si nucile pisate.
Ungem o tava cu ulei si tapetam cu faina si punem compozitia la cuptor, la foc mic. O probam dupa o jumatate de ora cu o scobtoare pentru a vedea daca e gata! Cat e calda turnam glazura peste prajitura si oranam cu nuca de cocos!
Pofta buna!
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii