Negresa de Post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Negresa de Post

Ingrediente

  • 420 gr faina
  • 120 ml ulei
  • 60 gr cacao
  • 300 gr zahar tos
  • 500 ml apa
  • 2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
  • o lingura cu otet
  • un praf de sare
  • esenta de rom

Mod de preparare

Faina se pune intr-un bol impreuna, cu zaharul, praful de sare, bicarbonatul de sodiu si cacaoa. Se amesteca bine, pana ce sunt perfect omogenizate. Peste acestea se adauga apa, uleiul, otetul si esenta de rom. Amestecam iarasi bine de tot. Dupa ce sunt incorporate toate ingredientele, fara a se mai ivi niciun cocolos, trebuie sa obtinem o compozitie care curge usor de pe spatula de silicon. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu foaie de copt, sau unsa cu ulei si apoi faina (eu asa am procedat:) ). Dam la cuptor la 175 de grade celsius timp de 30-35 de minute. Soatem negresa de la cuptor si o lasam sa se raceasca complet, pentru a o putea portiona. Se pudreaza cu zahar!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici