Faina se pune intr-un bol impreuna, cu zaharul, praful de sare, bicarbonatul de sodiu si cacaoa. Se amesteca bine, pana ce sunt perfect omogenizate. Peste acestea se adauga apa, uleiul, otetul si esenta de rom. Amestecam iarasi bine de tot. Dupa ce sunt incorporate toate ingredientele, fara a se mai ivi niciun cocolos, trebuie sa obtinem o compozitie care curge usor de pe spatula de silicon. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu foaie de copt, sau unsa cu ulei si apoi faina (eu asa am procedat:) ). Dam la cuptor la 175 de grade celsius timp de 30-35 de minute. Soatem negresa de la cuptor si o lasam sa se raceasca complet, pentru a o putea portiona. Se pudreaza cu zahar!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii