Negresa de Post

Postat pe: 24-11-2011
(0)

Ingrediente

1 si 1/2 cana zahar
3 cani faina
5 linguri cacao
1 si 1/2 cana apa
5 linguri ulei
1 plic praf de copt
4-5 linguri gem (prune) un praf de sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare.
Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se incorporeaza lingurile de cacao si cele de gem.
Se toarna intr-o tava in care s-a asezat hartie de copt si se lasa la cuptor pt 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa de Post