Taiati in cuburi dovleceii cu tot cu coaja si puneti-i in blender, impreuna cu iaurtul, zaharul si vanilia
Mixati pana obtineti un piure fin
Amestecati intr-un bol faina, cacao, praful de copt si putina sare
Turnati amestecul lichid peste cel solid si amestecati cu o spatula
Tapetati cu hartie de copt o tava si rasturnati compozitia
Puteti folosi o tava dreptunghiulara sau patrata, in functie de cat de inalta doriti sa iasa prajitura
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si coaceti 30 de minute
Verificati daca este gata apasand usor cu mana, iar blatul se simte ferm (interiorul va fi umed)
Lasati prajitura sa se raceasca putin si pregatiti glazura
Puneti la incalzit frisca lichida cu zaharul si turnati-o fierbinte peste ciocolata rupta bucatele
Adaugati vanilia si omogenizati bine, apoi lasati sa se raceasca putin
Taiati prajitura in cuburi, apoi turnati glazura si presarati feliile de migdale prajite
Lasati prajitura la frigider o ora
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDesi imi promisesem sa nu fac nimic dulce pana pe 24 nu m-am putut abtine. Am facut totusi un dulce mai putin dulce decat de...
Desert prajitura cu faina de cocos si zahar brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii