Negresa cu Ciocolata

Postat pe: 07-10-2012
(2)

Ingrediente

2 1/2 cani cu apa
1/2 cana cu ulei
1 1/2 cana cu zahar
3 cani cu faina
3 linguri cu cacao
1 esenta de rom
1 esenta de lamaie
1 praf de sare
2 pliculete praf de copt
250 gr ciocolata neagra
50 gr nuca
50 gr unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Intr-un vas, se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet. Se adauga cacao, uleiul si sarea. Se adauga esentele, faina si praful de copt si se omogenizeaza bine.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se introduce la cuptor la foc potrivit circa 45 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Ciocolata se rupe bucati si se topeste pe baie de aburi cu 50 gr de unt.

Cand este gata prajitura se toarna deasupra ciocolata topita si se presara miezul de nuca. Se taie numai cand s-a racit complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa cu Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kitina50
•  10.06.2013 00:07:35

fabulos, e veche reteta, dar citind, mi-a venit o idee, eu as baga niste bucatele de ciocolata, si in compozitie, n-are ce ii face rau din contra!!

alinaszilagyi
•  12.04.2013 15:20:17

Foarte buna, foarte rapida, foarte usoara... Si pe deasupra si de post daca in loc de untul din glazura, se pune margarina :D

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa cu Ciocolata