Pentru inceput se prepara cafeaua (cafeaua se face din 250 ml apa +4 linguri cafea macinata+2 linguri zahar) si se lasa sa se raceasca.
Zaharul se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga treptat cafeaua racita. Se amesteca bine aceste ingrediente, dupa care se adauga pe rand: bicarbonatul stins in zeama de lamaie, faina, dulceata, cacaua, scortisoara si cafeaua.
Toate aceste ingrediente se amesteca bine, dupa care compozitia se pune intr-o tava (tava mea a avut38x26cm) tapetata cu hartie de copt.
Prajitura se pune pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce trece de testul scobitoarei.
Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar pudra, cu ajutorul unei strecuratoare si se portioneaza in bucati potrivite.
Pofta buna!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii