Topim ciocolata cu untul si laptele. Mixam doua oua cu sarea si 100 g zahar, pana devin spumoase.
Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata, unt si lapte si omogenizam bine. La final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Pentru compozitia de branza, mixam oul ramas cu crema de branza si zaharul pudra.
Distribuim compozitia cu ciocolata in tava cu hartie de copt, adaugam apoi, crema de branza si, cu ajutorul unui cutit, marmoram putin prajitura, pentru un aspect frumos.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Dupa ce se raceste, o portionam si o servim pudrata putin.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii