Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul (nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul (praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaua.
Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.
Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute. Ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunIata o reteta simpla si delicioasa. Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille. Va recomand sa-l faceti o zi...
Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii