Biscuitii se pun in punga si se sfarama cu ajutorul sucitorului.
Laptele si zaharul se fierb pana capata consistenta unui sirop.
Se adauga biscuitii si se mai tine pe foc 2-3 minute, amastecand continuu.
Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga untul, esenta de rom, pudra de cacao cernuta si nucile.
Se omogenizeaza apoi se imparte crema in 3 parti egale si se repartizeaza uniform intre foile de napolitana.
Se pune o greutate deasupra lor si se da la rece pana a doua zi, cand se taie forme diferite.
Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii