Biscuitii se pun in punga si se sfarama cu ajutorul sucitorului.
Laptele si zaharul se fierb pana capata consistenta unui sirop.
Se adauga biscuitii si se mai tine pe foc 2-3 minute, amastecand continuu.
Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga untul, esenta de rom, pudra de cacao cernuta si nucile.
Se omogenizeaza apoi se imparte crema in 3 parti egale si se repartizeaza uniform intre foile de napolitana.
Se pune o greutate deasupra lor si se da la rece pana a doua zi, cand se taie forme diferite.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii