Preparare se pun ingredientele uscate intru-un castron si se amesteca in alt castron se pun ingredientele ude se amesteca bine si se unesc cele doua compozitii. La sfarsit se adauga ricotta si sucul de la o lamaie.
Se coc la 180 grade pe 20 min. Cand se scot din cuptor se pregateste glazura se amesteca zaharul pudra cu sucul de lamaie, aceasta compozitie trebuie sa fie lichida. Se ung cu o pensula muffinsurile sa patrunda bine glazura.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii