Muffins Ricotta si Lamaie

Complexitate
redusa
Muffins Ricotta si Lamaie

Ingrediente

  • Pt 12 buc:
  • 250 g faina
  • 130 g zahar
  • 70 g unt
  • 120 g ricotta (branza de vaci)
  • 80 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • zeama de la o lamaie
  • Pentru glazura:
  • 5 linguri zahar pudra cernut
  • 5 linguri suc de lamaie

Mod de preparare

Preparare se pun ingredientele uscate intru-un castron si se amesteca in alt castron se pun ingredientele ude se amesteca bine si se unesc cele doua compozitii. La sfarsit se adauga ricotta si sucul de la o lamaie.

Se coc la 180 grade pe 20 min. Cand se scot din cuptor se pregateste glazura se amesteca zaharul pudra cu sucul de lamaie, aceasta compozitie trebuie sa fie lichida. Se ung cu o pensula muffinsurile sa patrunda bine glazura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate