Intr-un bol cu telul bateti ouale cu zaharul pentru 2-3 minute. Puneti apoi vanilia, laptele si untul. Inglobati si acestea apoi lasati deoparte.
Incalziti cuptorul la 220 c (gaz 7). Ungeti tavile pentru muffins cu putin ulei de sambure de struguri.
In alt bol amestecati bine faina cu praful de copt si sarea. Cand aveti si restul de ingrediente la indemana inglobati usor faina in lichide apoi adaugati ciocolata si fructele. Cu o paleta incorporati si acestea (incercati sa nu amestecati foarte mult), apoi distribuiti pana la nivel in forme. In functie de marimea formelor pe care le aveti poate va fi necesar sa le coaceti in 2 ture.
Pentru marime mare (din care va va iesi aproximativ 14) coaceti 5 minute la 220 c (gaz 7), apoi reduceti la 160 c (gaz 3) si mai lasati 20-22 de minute.
Pentru marime medie coaceti 5 minute la 220 c (gaz 7), apoi 17-18 minute la 160 c (gaz 3).
Pentru mini muffins coaceti 13-14 minute la 160 c (gaz 3).
Scoateti-le din tava si lasati sa se raceasca cel putin la temperatura camerei inainte de a servi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorIn ultima vreme fac multe retete simple si rapide. Asta din lipsa timpului care parca a ,,intrat in sac”. Aceasta este...
Desert negresa cu banane si alune de padureEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii