Bateti cu mixerul untul, apoi adaugati zaharul, sarea, zaharul vanilat si esenta. Inglobati pe rand ouale si mai mixati 2 min.
Separat, amestecati faina cernuta cu praful de copt si nucile macinate. Amestecati cele doua compozitii, adaugand treptat si laptele.
Pregatiti tavile si tapetati-le cu suporturi de hartie pentru muffins, incalziti cuptorul la 175 grade. Spalati, scurgeti corcodusele, taiati-le in doua si indepartati samburii.
Umpleti formele de muffins cu aluat pana la 1 cm sub marginea de sus si ingropati jumatatile de corcoduse in aluat.
Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, pana se rumenesc frumos si sunt coapte.
Sunt minunate, servite cu pasta de corcoduse rosii.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,, Am primit cu drag...
Hamburger DelikatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii