Bateti cu mixerul untul, apoi adaugati zaharul, sarea, zaharul vanilat si esenta. Inglobati pe rand ouale si mai mixati 2 min.
Separat, amestecati faina cernuta cu praful de copt si nucile macinate. Amestecati cele doua compozitii, adaugand treptat si laptele.
Pregatiti tavile si tapetati-le cu suporturi de hartie pentru muffins, incalziti cuptorul la 175 grade. Spalati, scurgeti corcodusele, taiati-le in doua si indepartati samburii.
Umpleti formele de muffins cu aluat pana la 1 cm sub marginea de sus si ingropati jumatatile de corcoduse in aluat.
Dati la cuptorul incins pentru 20-25 min, pana se rumenesc frumos si sunt coapte.
Sunt minunate, servite cu pasta de corcoduse rosii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii