Se amesteca ouale cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat, si untul pana se obtine o crema omogena. Apoi se adauga iaurtul, treptat. Dupa ce s-a incorporat se adauga faina si praful de copt.
In tava de briose de pun formele, sau in caz ca nu aveti se pune doar pe fundul formelor hartie de copt, se ung formele cu ulei iar mai apoi se pune o lingura de compozitie, la mijloc se pun fulgi de ciocolata sau nuci sau ce alegeti dvs. si se mai pune o lingura de compozitie deasupra.
Formele trebuie umplute doar pana la jumatate, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Se coc la cuptor aproximativ 30 de minute. Mai apoi se lasa sa se raceasca putin si se pot servii, sunt delicioase.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieCu pere de vară parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, e o încântare pentru ale noastre...
Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii