Prepararea blatului:
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul,se adauga rahatul,visinele si nuca taiata si treptat se incorporeaza faina si 1/2 praf de copt. Se da la cuptor si se coace . Se scoate apoi si se lasa la racit.
Prepararea cremei:
Cele 10 galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si esnta de vanilie deasupra pe aburi pana se ingroase . Cand a racit crema se adauga la el untul frecat cu o lingura de zahar si se omogenizeaza.
Cum procedam mai departe :
In tava in care am copt blatul asezam o foaie de napolitana peste care punem o parte din crema. Asezam deasupra blatul pe care l-am copt si deasupra blatului asezam restul de creama si acoperim totul cu cealata foaie de napolitana. Putem sa ornam cu ciocolata topita si dam totul la rece. Se taie cubiri si prajitura poate fi servita .
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii