Se sfarmiteaza biscuitii digestivi si se adauga coaja rasa de la o portocala si se stropesc cu margarina topita, apoi se amesteca.
Se preseaza compozitia obtinuta in formele de minitarta si se da la rece.
Ciocolata din avocado se prepara astfel : curatam cele doua fructe de avocado si scoatem samburele, apoi pasam bine miezul impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul si cacaua la final, adaugand coaja rasa de portocala.
Dupa ce s-a intarit crusta minitartelor, acestea se decoreaza cu ciocolata de avocado, felii deportocala si flori de zahar.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii