Se face un aluat di toate componentele pentru tarta se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.
Intre timp se face umplutura de fructe-se face un sirop gros din apa cu zahar prin fierbere, se pun apoi fructele taiate bucatele mici, se lasa sa fiarba pana se ingoasa, se adauga la final gelatina inmuiata in putina apa, se lasa sa se raceasca.
Bezeaua-se mixeaza albusurile cu zaharul si zeama de lamaie, vanilia.
Se intinde o foaie din aluat se garnisesc formele pentru tarte, tapetate cu ulei si faina se dau la cuptor pentru circa 15 minute, se scot se umplu cu umplutura de fructe si se decoreaza dupa plac cu bezea, se baga din nou la cuptor pentru 5-10 minute la foc mic.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii