Mini Tarte cu Ricotta, Mascarpone si Fructe de Padure

Complexitate
redusa
Mini Tarte cu Ricotta, Mascarpone si Fructe de Padure

Ingrediente

  • Aluat tarta:
  • 125gr unt
  • 75gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 250gr faina
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 125gr ricotta
  • 125gr mascarpone
  • cateva picaturi de lamaie
  • si zahar dupa gust
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Modul de preparare-se face un aluat din toate componentele pentru tarta se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.

Se intinde o foaie din aluat se garnisesc formele pentru tarte, tapetate cu ulei si faina se dau la cuptor pentru circa 15 minute.

Cand formele sant reci se pune crema mai sus pregatita in fiecare forma, iar peste se adauga fructe de padure si se pudreaza cu zahar pudra.
Tarte pline de energie, calciu si vitamine, pe care noi le savuram cu placere la micul dejun alaturi de un pahar de suc natural de portocale sau alte fructe, o cafea simpla sau cu lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa