Curatati merele de coaja, cotor, taiati cubulete si stropiti imediat cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Amestecati-le cu esenta de vanilie si puneti-le in strat intr-un vas termorezistent.
Separat, combinati zaharul, scortisoara, cerealele si presarati uniform peste cubuletelor de mar.
Puneti untul bucatele deasupra cerealelor, din loc in loc.
Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 45 min, la 180 grade sau pana ce obtineti un sirop legat si marul este facut.
Serviti simplu sau alaturi de inghetata de vanilie ori iaurt (dietetic).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii