Mere Coapte (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Mere Coapte (II)

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 10 nuci
  • miere
  • 1 lingura margarina
  • scortisoara

Mod de preparare

Se scobesc merele si se pune putina scortisoara in fiecare mar.

Dupa care se adauga miez de nuca intreg in fiecare mar. Peste mar se pune cate 1 lingurita de miere.

Se unge tava cu margarina, si se aseaza merele in tava si se da la copt pana este gata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici