Mere Coapte (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Mere Coapte (II)

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 10 nuci
  • miere
  • 1 lingura margarina
  • scortisoara

Mod de preparare

Se scobesc merele si se pune putina scortisoara in fiecare mar.

Dupa care se adauga miez de nuca intreg in fiecare mar. Peste mar se pune cate 1 lingurita de miere.

Se unge tava cu margarina, si se aseaza merele in tava si se da la copt pana este gata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa