Mere Coapte

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4 mere mari
spalate
2 linguri zahar brun
½ ceasca amestec de fructe uscate
tocate
½ ceasca apa
frisca sau iaurt cu aroma de vanilie (optional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Curatati merele de samburi. Cu varful unui cutit, crestati coaja din mijlocul fiecarui mar. Puneti merele intr-o caserola termo-rezistenta.

Intr-un bol, amestecati zaharul brun cu fructele uscate. Raspanditi fructele printre cele patru mere. Umpleti gaurile. Turnati apa pe fundul caserolei.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului.

Reglati temperatura cuptorului la 220 grade c. Puneti caserola pe polita si lasati merele sa se coaca 25-35 minute sau pana se inmoaie. Serviti-le cu frisca sau iaurt cu aroma de vanilie.
- Cuptor cu Convectie, cu sau fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mere Coapte" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mere Coapte