Martisoare Dulci

Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • cosulete de ciocolata
  • crema ganache
  • crema de cocos si ciocolata alba
  • decoratii (flori, frunze, buburuze etc ) din pasta de lapte praf
  • martipan sau fondant
  • casolete sau cutii de prezentare

Mod de preparare

Cosuletele de ciocolata se vor umple cu una dintre creme sau cu amandoua, dupa inspiratia fiecaruia. Se decoreaza cu flori, frunze etc se si ambaleaza frumos.
Eu le-am oferit pe post de martisoare dar, dupa reactia beneficiarelor, alaturi de bomboane sau citrice uscate, pot constitui oricand un cadou inedit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa