Blat:
Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt.
Se lasa 20 min la 180C
Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant
Crema de branza:
Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet
Crema de lamaie:
Mixam totul pana iese o crema consistenta.
Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie.
Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii