Lapte cu Gris

Postat pe: 15-07-2012
(0)

Ingrediente

400 ml lapte de capra
un sfert de cana de gris
1 lingura de miere de albine
1/2 esenta de rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune laptele la fiert, impreuna cu mierea, dupa care se adauga si esenta de rom. Cand incepe sa fiarba, se adauga grisul, in care se amesteca incontinuu, pentru a nu se forma cocolase. Se tine pe foc 10-12 min, pana se ingroasa grisul. Se serveste cald sau se pune in forme clatite cu apa rece si se baga la frigider.
Se poate servi cu gem de caise, daca e rece. Eu asa l-am mancat. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lapte cu Gris" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lapte cu Gris