Ingrediente

200 gr de fidea subtire
1 cup zahar (125 grame)
250 ml apa
2 bucati de cardamon
putin ulei pt uns tava (initial trebuia unt, dar eu am uitat si era greu de pus dupa)
250 ml frisca lichida

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se aseaza fideaua in tava, dupa ce in prealabil s-a uns cu untul topit sau se pune uleiul deasupra daca ati uitat de unt ca mine. Am folosit o tava pentru rulada.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa sa se rumeneasca.

Se face un sirop din zahar, apa si cardamon.

Se scoate cardamonul si se toarna fierbinte peste fideaua rumenita.

Intre timp se bate frisca si se adauga peste jumatatea din fidea.

Se acopera cu cealalta jumatate de fidea rumenita.

Se taie in patrate sau dreptunghiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Kataif" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Kataif