Gelatina alba o hidratam cu 2 linguri de apa rece.
Gelatina (jelee) rosie o amestecam cu doua lingurite de zahar si doua lingurite de apa rece, apoi adaugam in ea gelatina alba si le amestecam bine.
Punem pe foc, intr-o craticioara, cafeaua si zaharul.
Lasam focul mic, pana se topeste zaharul si adaugam gelatina. Amestecam usor, iar cand cafeaua incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc.
Pregatim borcanelele si turnam jeleul cald.
E clar ca intotdeauna checul isi are locul lui asigurat in inimia oricui. Ca este cu ciocolata, ca este cu nuca, checul este...
Chec cu nucaRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii