Jeleu Rosu de Cafea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Jeleu Rosu de Cafea

Ingrediente

  • 500 ml cafea preparata (tare)
  • 200 zahar tos
  • 1 plic gelatina alba
  • 2 plicuri jelee rosu

Mod de preparare

Gelatina alba o hidratam cu 2 linguri de apa rece.
Gelatina (jelee) rosie o amestecam cu doua lingurite de zahar si doua lingurite de apa rece, apoi adaugam in ea gelatina alba si le amestecam bine.

Punem pe foc, intr-o craticioara, cafeaua si zaharul.
Lasam focul mic, pana se topeste zaharul si adaugam gelatina. Amestecam usor, iar cand cafeaua incepe sa fiarba, luam vasul de pe foc.

Pregatim borcanelele si turnam jeleul cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Dulceaţă de căpșuni reţetă
1
Conserve, muraturi

Dulceaţă de căpșuni reţetă

Dulceaţă de căpșuni reţetă
Prajitura La Metru
2
Dulciuri

Prajitura La Metru

Prajitura La Metru
Cartofi-evantai cu cascaval
4
Garnituri

Cartofi-evantai cu cascaval

Cartofi-evantai cu cascaval
Briose cu visine (sau orice fruct)
5
Dulciuri

Briose cu visine (sau orice fruct)

Briose cu visine (sau orice fruct)
Parteneri
Chec cu nuca
Bucataras.RO

Chec cu nuca

E clar ca intotdeauna checul isi are locul lui asigurat in inimia oricui. Ca este cu ciocolata, ca este cu nuca, checul este...

Chec cu nuca
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Culinar.RO

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Spuma de capsuni
Gustos.RO

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni